top of page

Tjänster

Kognitiv beteendeterapi, KBT

Kognitiv beteendeterapi (KBT) är en välbeprövad metod för att förbättra mående och öka livskvalitet genom att förändra beteenden och tankemönster. På Spera KBT använder vi KBT för att behandla ett brett spektrum av psykologiska problem, från ångest och depression till ätstörningar och våld i nära relationer.

Individuell terapi – KBT

I individuell terapi samarbetar vi för att identifiera och hantera dina specifika svårigheter. Initialt inkluderar processen bedömningssamtal för att skapa en skräddarsydd behandlingsplan, med stöd och rådgivning för att bryta negativa mönster och förbättra ditt mående.

Parterapi

På Spera KBT använder vi IBCT, en evidensbaserad metod för parterapi, för att hjälpa par att hantera utmaningar i deras relationer. Genom att kartlägga varje pars unika situation skapar vi en skräddarsydd behandlingsplan som adresserar just era behov.

Ungdomsterapi

Psykisk ohälsa hos barn och ungdomar blir allt vanligare och kan visa sig på många olika sätt, från ångest och stress till sociala svårigheter. På Spera KBT är vi specialiserade på att behandla dessa problem med metoder anpassade för just barn och ungdomar upp till 20 år.

Personlig utveckling

Vi erbjuder personlig utveckling och coaching för att förbättra din livskvalitet och hjälpa dig nå din fulla potential. Genom målsättningar och stödjande tekniker hjälper vi dig att göra positiva förändringar i ditt liv, oavsett om det gäller nya vanor eller större livsmål.

KBT online – träffa psykoterapeut via skärm

På Spera KBT erbjuder vi KBT online, vilket gör det möjligt för dig att få professionell psykoterapi via videosamtal, oberoende av var du befinner dig i landet. Denna behandlingsform kombinerar bekvämligheten med online-samtal med effektiviteten hos traditionell KBT.

Rådgivning – par och familjer

På Spera KBT erbjuder vi rådgivning för par och familjer för att hjälpa er hantera utmaningar och stärka era relationer. Genom professionell vägledning strävar vi efter att ni ska återfinna harmoni och utveckla effektiva strategier för en bättre samlevnad.

Vill du veta mer? Hör av dig på 0709-798960, på info@sperakbt.se eller via kontaktformuläret.

bottom of page